Povipommin realitysarja floppasi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja Britanniassa varsin suuren suosion saanut Povipommin päiväkirja -realityohjelma on flopannut Yhdysvalloissa. Ohjelmassa seurataan Katie ”Jordan” Pricen ja hänen poptähtimiehensä Peter Andren perhe-elämää.

Sarjaa on esitetty Britanniassa jo vuosien ajan, ja taannoin E!-viihdekanava aloitti sen esittämisen myös Yhdysvalloissa. Rapakon takana vielä suhteellisen tuntemattomien julkkisten realitysarja ei kuitenkaan saanut odotettua suosiota, joten E! on nyt ilmoittanut lopettavansa sen esittämisen.

Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan Katie Price on noloissaan päätöksestä. Malli, kirjailija ja yrittäjä on yrittänyt tehdä itsestään ja miehestään rapakon takana julkkiksia jo pidemmän aikaa, mutta ilmeisen heikolla menestyksellä.

– Miljoonat amerikkalaiset katsovat kanavaa ja Jordan laski Yhdysvaltojen läpimurtonsa heidän varaansa. Hän oletti, että amerikkalaiset katsojat olisivat olleet kiinnostuneita heidän elämästään Los Angelesissa, mutta kanava ei halua tuhlata ohjelmaan enää senttiäkään, lähde kertoi lehdelle.

Stara bongasi Katie Pricen ja Peter Andren viime kuussa Beverly Hillsissä sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Ainakin silloin heidän ympärillään pyöri suuri joukko paparazzeja. Katso Staran oma video paikan päältä tästä.