Actiontähti Vin Diesel diivaili itselleen potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fast & Furious, Tuttisoturi ja xXx -elokuvien päätähti Vin Diesel on jo pitkään tunnettu diivailevana ja itseään täynnä olevana persoonana. Nyt moinen käytös on tuonut tähdelle potkut.

Dieselin tähti on ollut jo pitkään laskusuunnassa, eikä hän ole saanut kovinkaan merkittäviä rooleja valkokankaalla. Viikonloppuna hänen oli kuitenkin määrä olla mukana Fast & Furious -elokuvasarjan neljännen osan pressitilaisuudessa Los Angelesissa. Diesel ei kuitenkaan viitsinyt vaivautua paikalle.

– Kukaan ei saa häntä ruotuun. Hän ei vastannut puhelimeensa eikä saapunut paikalle ennen kuin eräs Universalin johtajista suostui noutamaan hänet paikalle. Sitten hän käytti vielä typerää tekosyytä väittämällä olevansa sairas, New York Post -lehden toimittaja kertoi.

Vin Diesel ilmaantui lopulta paikalle neljä tuntia myöhässä. Tempauksen takia näyttelijää edustanut 42 West -manageritoimisto ilmoitti saaneensa tarpeekseen näyttelijän diivailusta ja antavansa hänelle potkut. Stara tapasi Vin Dieselin taannoin Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä.