Kanye West sai raskaat syytteet – tulossa pitkä vankeustuomio?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden syyskuussa hiphop-tähti Kanye West hyökkäsi yhdessä managerinsa kanssa valokuvaajan kimppuun Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä. Välikohtauksessa rikkoutui kuvaajan 10.000 dollarin arvoinen kamera. Nyt molemmat ovat saaneet raskaat syytteet tapahtuneesta.

Miehet joutuvat vastaamaan oikeudessa syytteisiin pahoinpitelystä, vahingonteosta ja varkaudesta. Ensin Kanye West ja hänen Crawley-managerinsa selvisivät kuin koira veräjästä, mutta tarkemmassa tutkinnassa Los Angelesin yleinen syyttäjä päätti viedä asian oikeuteen. Oikeudenkäynti alkaa 14. huhtikuuta.

Välikohtaus tapahtui 11. syyskuuta 2008 ja hiphop-tähti kommentoi tapausta myöhemmin myös blogissaan. Lisäksi tilanteesta julkaistiin verkossa myös TMZ-julkaisun kuvaajan tallentama video. Mikäli Kanye West todetaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin, voi hän saada maksimissaan jopa kahden ja puolen vuoden vankeustuomion. Managerin maksimirangaistus olisi puolestaan peräti viisi vuotta vankeutta.