Duudsonit nakuilivat radiossa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Duudsoneiden rämäpääkaksikko Jukka ja Jarppi vierailivat kolmen päivän ajan juontajina Radio NRJ:n Miran kanssa -iltapäiväohjelmassa.

Suoran lähetyksen tekemisen tiimellyksessä pojille tuli niin kuuma, että vaatteetkin piti ottaa pois – useita kertoja. Alastomat Duudsonit kirmasivat nakuina ympäri Radio NRJ:n studioita ja lisäksi kiinnittivät lähetyksen aikana itsensä käsiraudoilla kiinni Miraan, joka luonnollisesti oli asiasta ”hyvillään”. Katso video poikien nakuilusta tästä!

Radio NRJ:n iltapäiväjuontaja Mira Kuronen selvisi Jukan ja Jarpin vierailusta hengissä, eikä saanut omien sanojensa mukaan pysyviä traumoja tapahtuneesta.

– Duudsonit ovat kaiken kaikkiaan ihan kivoja heppuja. Huolestuin jo, että pojat vilustuvat ja saavat kevätflunssan, kun vaatteet eivät meinanneet pysyä päällä laisinkaan, toteaa Mira helpottuneena kolmen päivän urakan ollessa takanapäin.

Uusimmat