Duudsonit nakuilivat radiossa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Duudsoneiden rämäpääkaksikko Jukka ja Jarppi vierailivat kolmen päivän ajan juontajina Radio NRJ:n Miran kanssa -iltapäiväohjelmassa.

Suoran lähetyksen tekemisen tiimellyksessä pojille tuli niin kuuma, että vaatteetkin piti ottaa pois – useita kertoja. Alastomat Duudsonit kirmasivat nakuina ympäri Radio NRJ:n studioita ja lisäksi kiinnittivät lähetyksen aikana itsensä käsiraudoilla kiinni Miraan, joka luonnollisesti oli asiasta ”hyvillään”. Katso video poikien nakuilusta tästä!

Radio NRJ:n iltapäiväjuontaja Mira Kuronen selvisi Jukan ja Jarpin vierailusta hengissä, eikä saanut omien sanojensa mukaan pysyviä traumoja tapahtuneesta.

– Duudsonit ovat kaiken kaikkiaan ihan kivoja heppuja. Huolestuin jo, että pojat vilustuvat ja saavat kevätflunssan, kun vaatteet eivät meinanneet pysyä päällä laisinkaan, toteaa Mira helpottuneena kolmen päivän urakan ollessa takanapäin.