Rocktähti Fred Durst: ”Seksiä Britney Spearsin kanssa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Limp Bizkit -yhtyeen keulahahmo Fred Durst kertoi vuonna 2003 harrastaneensa seksiä poptähti Britney Spearsin kanssa. Hänen mukaansa pari ajautui sänkypuuhiin Los Angelesissa heti ensitapaamisen jälkeen.

Poppari kiisti kuitenkin väitteet alusta saakka. Vielä tuolloin Britney valehteli medialle aikovansa harrastaa ensimmäisen kerran seksiä vasta avioliitossa. Sittemmin hän on itsekin myöntänyt huijanneensa. Kuusi vuotta sitten Fred Durst kirjoitti suhteesta myös verkkosivuilleen ja kertoi Howard Sternin radio-ohjelman haastattelussa avoimesti seksistä supertähden kanssa.

– Britneyn rinnat ovat aidot. Britney käytti sängyssä aika rivoa kieltä. Hän juo ja tupakoi. Ei siis mikään pulmunen, ei alkuunkaan. Hän on coolimpi kuin ex-tyttöystäväni Carmen Electra, Durst lateli tuolloin.

38-vuotias Fred Durst on nyt toistanut väitteensä ja kertonut myös tapailleensa hetken aikaa Spearsia.

– Siitä tuli fiasko ja silkkaa hulluutta. Olen aina rehellinen itselleni ja rehellinen kaikille muillekin siinä mitä teen ja mitä sanon. En ole missään nimessä valehtelija, Fred Durst kertoi MTV-kanavan haastattelussa.

– Nyt on mielenkiintoista katsoa kuinka hänen elämänsä on sujunut tuon jälkeen. Voin kuitenkin nukkua yöni tietäen, että tein silloin oikean ratkaisun. Ehkä silloin oli vielä tabu, että sellainen tyttö ja minun kaltaiseni mies voisivat olla yhdessä.

Kuusi vuotta sitten Durst vannoi radiohaastattelussa poikansa hengen kautta puhuvansa totta, mutta Spears kiisti väitteet johdonmukaisesti. Lopulta Britney kuitenkin totesi Glamour-lehdelle, että suhde oli ollut vain toispuoleinen ja että Durst oli ihastunut häneen, mutta hän ei ollut ihastunut Durstiin.