Katy Perry lauloi lesbotähden kanssa vessassa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lesbosävytteisestä I Kissed A Girl -jättihitistään tunnettu poptähti Katy Perry on nähty vierailulla avoimen homoseksuaalin Ellen DeGeneresin suositussa keskusteluohjelmassa. Monien muiden artistivieraiden tapaan myös Perry joutui kuvauksissa laulamaan vessassa.

Amerikkalaiset viihdelehdet ovat nimittäneet kyseistä esitystä kappaleen vakuuttavimmaksi versioksi tähän mennessä. Katy Perry esitti kappaleensa yhdessä Ellen DeGeneresin kanssa. Erikoinen esitys liittyi ohjelman Bathroom Concert Series -nimiseen vakio-osioon. Laulun aikana molemmat myös irvistelivät kameralle.

Esityksen aluksi 24-vuotias Katy Perry vaikutti hieman hätääntyneeltä, mutta laulun alettua hän pääsi mukaan tunnelmaan suosikkijuontajan laulaessa biisiä. Kesken kappaleen Katy kuitenkin totesi juontajalle, ettei muista kappaleensa sanoja. Kyse oli ilmeisesti kuitenkin vitsistä. Katso hauska esitys videona tästä tai artikkelin alta.