Vapaan maailman johtaja Simpsoneihin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidenttiä on kautta aikojen nimitetty leikillisesti vapaan maailman johtajaksi. Viime viikolla uusi presidentti Barack Obama teki historiaa olemalla ensimmäinen virassa oleva presidentti, joka vieraili Jay Lenon Tonight Show -keskusteluohjelmassa.

Nyt myös maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit haluaa käyttää tilaisuutta hyväkseen ja yrittää saada Barack Obaman vierailemaan sarjassa. Sarjan tuottajat ovat esittäneet vierailukutsun myös aikaisemmille presidenteille, mutta kukaan ei ole vielä suostunut mukaan sarjaan.

Simpsonit on aiemmin saanut vierailijoikseen useita presidenttejä, mutta vasta heidän virkakautensa jälkeen. Nyt tuottajilla on kiikarissa Obaman lisäksi myös presidenttikautensa äskettäin päättänyt George W. Bush.