Idol-tähti Bikini Girl entistäkin muodokkaampana

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman myötä oman viisitoistaminuuttisensa julkisuudessa taannoin saanut Katrina Darrell, eli tutummin Bikini Girl, pysyttelee edelleen sitkeästi julkisuuden valokeilassa. Nyt hän on sijoittanut rintoihinsa.

Kertomansa mukaan Katrinaa on pyydetty alastonkuviin jo useampiinkin lehtiin, mutta ainakaan vielä häntä ei ole nähty lehtien sivuilla ilman bikinejä. Nyt neitokainen on mitä ilmeisimmin hankkinut itselleen silikonit, sillä hänen rintavarustuksensa on tuoreimpien kuvien perusteella kasvanut huomattavasti. Katso vanhat kuvat tästä ja uudet kuvat tästä.

Äskettäin Darrell löysi myös rahastuskeinon, sillä hän ryhtyi myymään itseään Paris Hiltonin, Kevin Federlinen, Audrina Patridgen ja monien muiden julkkisten tavoin. Myyminen ei kuitenkaan liity prostituutioon, sillä Bikini Girl kauppaa itseään vierailemaan erilaisiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Bikiniasuun sonnustautuneen neitokaisen saa vierailemaan vaikkapa syntymäpäivillä tai ravintolan avajaisissa 10.000 dollarilla. Tarina ei kerro paljonko pitää pulittaa siitä, että juhlissa kuokkivasta bikinijulkkiksesta pääsee eroon.