Sunrise Avenue Wanaja festivalille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wanaja festivalin vahva artistikattaus kasvaa entisestään, kun Hämeenlinnan Linnanpuiston lavalle nousee lauantaina 18. heinäkuuta harvakseltaan Suomessa keikkaileva Sunrise Avenue.

Sunrise Avenue julkaisee toukokuun alussa odotetun Popgasm -albuminsa, jonka jälkeen yhtye jatkaa yhä kiihtyvämmällä tahdilla keikkailulla Euroopassa. Suomessa Sunrise Avenueta tullaan kuulemaan kesällä vain

muutamilla festareilla. Wanaja festivalin lisäksi bändi tulee nousemaan myös toisella Rock’n’Roll Circus -festivaalilla, Riihimäki Rockissa lauantaina 27. kesäkuuta.

Wanaja festivalin muut jo varmistuneet esiintyjät ovat Kotiteollisuus, Eläkeläiset, Popeda, Apulanta, PMMP, Maj Karma, Klamydia, Happoradio, Yö, Beats and Styles feat. Michael Monroe, Pain Confessor, Sara, Automatic Eye, Järjestyshäiriö, Helion ja Cardiant.