Televisiotähti loukkaantui erikoisessa onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen NBC-kanavan suositun The Today Show -ohjelman isäntä Matt Lauer on joutunut sairauslomalle oltuaan mukana erikoisessa liikenneonnettomuudessa.

51-vuotias televisiotähti loukkaantui jouduttuaan maantiellä peurakolariin. Lauer ei kuitenkaan ollut liikkeellä autolla, vaan polkupyörällä. Hänen juontajaparinsa Meredith Vieira kertoi asiasta eilen. Vieiran mukaan vielä ei ole tiedossa törmäsikö Matt Lauer peuraan vai loukkaantuiko hän väistäessään eläintä.

– Luulen, että peuran oli palkannut joku kilpailijoistamme. Ei vaiskaan. Oikeastaaan minä palkkasin sen itse ja pyysin sitä vain hipaisemaan häntä, juontapapari vitsaili ohjelmassa.

Matt Lauerin tämänhetkisestä tilasta ei ole varmaa tietoa, mutta ilmeisesti hän ei loukkaantunut kovin vakavasti. Ruudussa häntä ei kuitenkaan eilen nähty. Lauerin uran tähtihetkiin kuuluu muiden muassa Britannian prinssien Harryn ja Williamin haastattelu toissavuonna. Hän on vieraillut myös muutamissa televisiosarjoissa.