Mischa Barton liian laiha mallisarjaan – joutui lihotuskuurille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen O.C. -suosikkisarjan tähti Mischa Barton yrittää parhaillaan saada hieman pysyvämpää jalansijaa Yhdysvaltojen näyttelijämarkkinoilla. Nyt hän onkin saanut kiinnityksen uuteen televisiosarjaan, mutta rooli edellyttää hieman pyöreämpiä muotoja.

Supermallien maailmaan sijoittuvaan A Beautiful Life -televisiosarjaan jo nyt kiinnitetty Mischa Barton joudutaan tuotantoyhtiön mukaan vaihtamaan pulleampaan näyttelijään, ellei hän saa nostettua painoaan. Tuottajien mukaan hänen langanlaiha olemuksensa ei ole sopiva, koska se antaisi nuorille katsojille vääränlaisen roolimallin, brittilehti The Daily Express uutisoi.

– Tuottajat ovat hyvin tietoisia, että sarjan kohdeyleisöä ovat teini-ikäiset tytöt, joten on tärkeää ettei ohjelmassa välitetä heille vääränlaisia mielikuvia. Mischa saa roolin sillä ehdolla, ettei hän laihdu. Itse asiassa tuottajat haluavat hänen lihovan, mikäli hän vaan kykenee siihen, lähde kertoi.

Uutisoimme viime viikolla, että samaan A Beautiful Life -sarjaan on kiinnitetty näyttelemään myös 44-vuotias entinen supermalli Elle Macpherson.