Supermalli ”The Body” tekee paluun televisiotähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan entiseen aviomieheen Guy Ritchieen viime viikolla romanttisessa mielessä yhdistetty supermalli Elle Macpherson, eli lempinimeltään The Body, tekee paluun televisioon.

Aiemmin muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa nähty Macpherson on nyt kiinnitetty mallimaailmaan sijoittuvat televisiosarjan tähdeksi. Kyseessä on pilottijakso draamasarjasta nimeltä Beautiful Life, jonka tähtenä nähdään myös Mischa Barton. Macphersonin roolihahmo on Claudia-niminen entinen supermalli, joka omista newyorkilaisen Focus Models -mallitoimiston.

44-vuotias australialaissyntyinen Elle MacPherson, oikealta nimeltään Eleanor Nancy Gow, tunnetaan myös lisänimellä The Body. Läpimurtonsa hän teki Elle-lehden kuvissa 80-luvulla ja tuli tunnetuksi myös poseerattuaan peräti kuusi kertaa arvostetun Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa. Sittemmin hänet on nähty kannessa vielä kaksi kertaa.

Entisen supermallin omaisuus on Forbes-lehden mukaan nykyisin noin 65 miljoonaa euroa. Hän on myös ensimmäinen supermalli, josta on julkaistu oma postimerkkikokoelma. Äskettäin Elle Macpherson yllätti poseeraamalla upeissa kuvissa Australian kesäisellä rannikolla vauhdikkaasti surffaten.