Nyt se on varmaa: Suosittu 24-televisiosarja saa jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saanut televisiosarja 24 saa jatkoa. Sarjan päätähti ja vastaava tuottaja Kiefer Sutherland on nyt vahvistanut aikaisemmat lausuntonsa allekirjoittamalla viimein sopimuksen sarjan kahdeksannesta tuotantokaudesta.

42-vuotias Kiefer Sutherland nähdään myös kahdeksannella kaudella agentti Jack Bauerin roolissa. Tuoreen sopimuksen mukaan kauden kuvaukset alkavat nopealla aikataululla, eli jo toukokuussa. Aiemmin tuottaja on vihjannut kahdeksannesta kaudesta, mutta sen pidemmälle jatkoa ei ole luvattu. Näin ollen sarjan jatkuminen tämän kauden jälkeen on vielä auki.

– Toiveideni mukaan sarja loppuu kahdeksanteen kauteen. Kiefer ja minä olemme keskustelleet asiasta ja minusta meidän tulisi tähdätä siihen, sarjan tuottaja Howard Gordon kertoi E! Onlinelle tammikuussa.

Televisiosarjan viimeisen kauden jälkeen tullaan tekemään vielä valkokankaalle tarkoitettu 24-elokuva. Leffapomot harkitsevat parhaillaan tarinan sijoittamista Yhdysvaltojen ulkopuolelle, jonne televisiosarja on pääasiassa sijoittunut. Hänen mukaansa todennäköisimmät kuvauspaikat ovat tällä hetkellä Britannia ja Tsekki.

– Se on jotain, josta olemme aina keskustelleet. Minusta Euroopassa olisi 24-sarjan kaltaiselle tuotannolle fantastista se, että on täysin mahdollista siirtyä yhdessä päivässä Prahasta Lontooseen, Kiefer Sutherland kehui vanhaa mannerta.