Teinibändin fanisivusto teki ”lippupisteet” ja kaatui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veljessarjan muodostama The Jonas Brothers on tällä hetkellä Yhdysvaltojen kuumin teiniyhtye. Bändi on aiheuttanut hysteriaa minne meneekin ja nyt suosio on kaatanut myös verkkosivuston.

Kyseessä oli The Jonas Brothers -yhtyeen uusi fanisivusto, joka avattiin maanantaina. Sivuston avajaiset vetivät samanaikaisesti verkkoon niin paljon faneja, että ylläpitäjien hurjimmatkin odotukset ylittyivät. Samalla ylittyivät myös sivustoa pyörittävien servereiden kapasiteetit, kun sivusto kaatui nopeasti.

Syynä ryntäykseen olivat rekisteröityneille faneille ennakkomyynnissä olleet konserttiliput The Jonas Brothersin tulevalle maailmankiertueelle. Lipunmyynnille kävi kuitenkin yhtä heikosti kuin Madonnan konserttilipuille Suomessa, eli järjestelmä kaatui ja hommasta tuli katastrofi. Yhdysvalloissa sivusto saatiin kuitenkin pystyyn reilun viiden tunnin kuluttua toisin kuin Suomessa.