Uusi Stara-lehti ilmestyi – levikki kasvoi vauhdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara-aikakauslehden kevään 2009 numero on nyt ilmestynyt ja postitettu tilaajille. Tuoreessa numerossa haastattelussa ovat muiden muassa supertähdet Britney Spears, Beyonce Knowles, Emma Watson, Seth Rogen ja Jim Carrey.

Viime vuoden parhaat muistonsa ja tapauksensa paljastavat haastattelussa Mikko ”Peltsi” Peltola, Janne Kataja sekä BB-Niko ja BB-Cheryll. Lehdessä päästään tutustumaan hulppeisiin julkkisjuhliin ja ensi-iltabileisiin Hollywoodin lisäksi muiden muassa Dubaissa, Lontoossa, Pariisissa ja Milanossa.

Luvassa on myös matkailuaiheisia artikkeleita muiden muassa Kuubasta, Leviltä ja Kolilta. Samalla käydään myös tutustumassa Irtiottoja-bileisiin Tallinnassa. Perinteiseen tapaan Stara-lehden sivuilta löytyvät myös peli-, elokuva- ja levyarvostelut.

Stara-aikakauslehden suosio on kasvanut vuoden aikana huimat 40 prosenttia. Viime keväänä lehden levikki oli 25.000 kappaletta, mutta nyt levikki on jo 35.000 kappaletta ja lukijamäärä noin 115.000. Lehden kasvuvauhti jatkuu edelleen erittäin nopeana paperilehtien menekin yleisestä laskusuunnasta huolimatta. Lehden tilausohjeet löytyvät tästä.