Demi Mooren vastaveto – julkaisi alastonkuvansa blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-pariskunta Demi Moore ja Ashton Kutcher ovat molemmat nykyisin todella innokkaita Twitter-mikrobloggaajia. Käytännön piloja rakastava Ashton julkaisi viime viikonloppuna omassa blogissaan kuvan, jossa Demi silittää peppu pystyssä hänen smokkiaan.

Demi ei ollut miehensä julkaisemasta bikinikuvasta moksiskaan, vaan tyytyi naureskelemaan tempaukselle. Ashton on parhaillaan Monacossa, joten eilen illalla Demi päätti tehdä rohkean vastavedon ja hän julkaisi Twitter-sivullaan alastonkuvan itsestään. Tätä ennen Demin fani lähetti kuvan hänelle.

– Mielestäni tässä on parempi kuva takapuolestasi, nimimerkki snc1979 kommentoi Demille lähettämäänsä kuvaa.

– Aah, tässä kuvassa se näytti erittäin hyvältä! Demi vastasi ja julkaisi kuvan omassa Twitter-blogissaan.

Tyylikkäässä mustavalkoisessa valokuvassa Demi Moore seisoo alastomana selin kameraan. Katso kuva tästä (Twitpic-palvelu on jostain syystä hetkittäin alhaalla). Myös Ashton huomasi kuvan julkaisemisen ja kommentoi sitä Euroopasta käsin.

– Hehe, hieno löytö!! Eivätkö lapset löydäkin kaikkein upeimmat materiaalit? Ashton Kutcher kommentoi.