Rihanna ja hakkaaja-Chris avoliittoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka r&b-tähti Rihanna on nähty viime päivinä tutustumassa Los Angelesin asuntotarjontaan ja iskenyt silmänsä Beverly Hillsin alueella sijaitsevaan miljoonalukaaliin.

Tuoreimpien tietojen mukaan Rihanna ei aiokaan viettää tuossa yli 6 miljoonan dollarin arvoisessa Jerry Seinfeldin entisessä asunnossa sinkkuelämää, vaan mukaan olisi muuttamassa myös Chris Brown, joka pahoinpiteli Rihannan taannoin sairaalakuntoon, X17 Online uutisoi.

– Heti kun Rihanna on hankkinut itselleen uuden asunnon, Chris aikoo muuttaa sinne myös, julkaisulle kerrottiin.

Tähden kiikarissa oleva asunto sijaitsee upeilla kukkuloilla, joilta on hienot näköalat yli Hollywoodin. Noin 2.000 neliön taloon kuuluu kolme makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, upeat näköalat yli Hollywoodin sekä talon pihalla suuri uima-allas ja poreallas. Naapurustossa asuu lukuisia tähtiä, kuten Leonardo DiCaprio, Nicole Richie ja Cameron Diaz.