Kim Kardashian kuvakohusta: ”Mitä sitten jos minulla on selluliittiä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka julkkistähti Kim Kardashianista julkaistiin amerikkalaisen Complex-lehden verkkosivuilla vahingossa muokkaamaton valokuva. Kuva vaihdettiin pian muokattuun, mutta alkuperäinen ehti levitä muille verkkosivustoille.

Lähinnä muodokkaasta takapuolestaan ja kotivideoistaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian on nyt kommentoinut tapausta blogissaan. Hän julkaisi itsekin molemmat kuvat ja myönsi avoimesti alkuperäisen kuvan aitouden.

– Kaikki ovat julkaisseet nämä Complex-lehden kuvat ja verranneet muokattua kuvaa sivustolla vahingossa julkaistuun kuvaan. Complex vaihtoi alkuperäisen kuvan muokattuun ja aiheutti koko jutun, Kardashian kirjoitti blogissaan.

– Tiedättekö mitä, ketä kiinnostaa? Mitä sitten: Minulla on hieman selluliittiä. Kenellä muodokkaalla tytöllä ei olisi? Kuinka monen ihmisen kuvia muokataan? Sitä tapahtuu koko ajan. Kuvausten aikana valmistauduin fitness-DVD:n tekemiseen ja näkisittepä reiteni nyt! Haha!

– Olen ylpeä vartalostani ja kurveistani ja tämän kuvan julkaiseminen auttaa varmasti monia näkemään, ettei tarvitse olla täydellinen päästäkseen lehden kanteen.

Varastetun ja sittemmin julkaistun kotipornovideonsa myötä tunnetuksi tullut Kim Kardashian avioitui vuonna 2000 The Underdogs -yhtyeen tuottajatähden kanssa. Pariskunnan erottua neljän vuoden liiton jälkeen Kim pysyi edelleen viihdelehtien otsikoissa ja hän sai viime vuonna jopa oman realitysarjansa Keeping Up with the Kardashians. Viime vuonna Kim nähtiin valkokankaalla elokuvissa Disaster Movie ja Deep in the Valley sekä lisäksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.