Tältä näyttää Kim Kardashian ilman photoshoppausta, katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä Suomessakin on ihasteltu amerikkalaisessa Complex-lehdessä julkaistuja kuvia, joissa takapuolestaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian poseeraa vähissä vaatteissa. Yksi kuvista kuitenkin julkaistiin verkossa hieman liian aikaisin.

Verkkojulkaisu Animal New York huomasi Complex-lehden verkkosivujen galleriassa hieman tavallista tunkkaisemman kuvan Kardashianista ja otti sen talteen. Pian kuvan tilalla julkaistiinkin sama kuva, mutta tällä kertaa voimakkaasti photoshopattuna. Alkuperäinen kuva poistettiin.

Nyt verkosta löytyvät kuitenkin molemmat, ja niitä vertaillessa voidaan huomata, että aivan luomuna Kim Kardashian ei lehden sivuilla poseeraa. Katso molemmat kuvat tästä. Lehdessä julkaistujen kuvien koko sarja löytyy myös täältä. Parhaillaan Kim Kardashian poseeraa myös Venäjän Playboy-lehdessä lähes alastomana.

Varastetun ja sittemmin julkaistun kotipornovideonsa myötä tunnetuksi tullut Kim Kardashian avioitui vuonna 2000 The Underdogs -yhtyeen tuottajatähden kanssa. Pariskunnan erottua neljän vuoden liiton jälkeen Kim pysyi edelleen viihdelehtien otsikoissa ja hän sai viime vuonna jopa oman realitysarjansa Keeping Up with the Kardashians. Viime vuonna Kim nähtiin valkokankaalla elokuvissa Disaster Movie ja Deep in the Valley sekä lisäksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.