Poptähti Avril Lavigne pantiin pulloon – ja korkki kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa musiikkinsa suhteen, mutta neitokaisen ulkomusiikilliset bisnekset pyörivät koko ajan täysillä. Nyt hän on julkaissut ensimmäisen oman tuoksunsa.

Popparin hajuvesi on nimeltään Black Star ja se lanseerattiin tällä viikolla näyttävästi Lontoon Oxford Circusilla. Paikalle saapunut Avril Lavigne kertoi kutsuvieraille ja toimittajille pinkinvärisen tuoksunsa syntyprosessista.

– Halusin olla varma, että tuoksu on juuri minua itseäni. Se on minä pullossa, Avril kertoi.

Britanniassa nyt julkaistu tuoksu ei päädy vielä hetkeen amerikkalaisten tai kanadalaisten fanien kauloille, sillä hajuvesi lanseerataan Atlantin takana vasta myöhemmin tänä keväänä. Näin ollen Lavignen eurooppalaiset fanit saavat etuoikeuden tuoksua idoliltaan.