Frendit-tähti vilautti selluliittejään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Frendit-televisiosarjasta maailmalla tunnetuksi tullut näyttelijätär Courteney Cox kuvaa parhaillaan uutta Cougar Town -nimistä komediasarjaansa. Kuvausten tiimellyksessä neitokainen on nyt kuitenkin vilauttanut tahattomasti selluliittejään.

Sarjassa 17-vuotiaan pojan äitiä näyttelevä 44-vuotias Courteney Cox juoksenteli pihalla pelkkään aamutakkiin ja sandaaleihin pukeutuneena ja samalla hänen reitensä vilahtelivat aamutakin alta. Kuvauksia seurannut paparazzi ikuisti tilanteen ja samalla myös Courteneyn reisien selluliittit. Katso kuvat tästä.

Aiemmin tällä viikolla realityjulkkis Kim Kardashian poseerasi vahingossa vahingossa Complex-lehden verkkosivuilla kuvassa, jota ei ehditty muokata ennen julkaisua. Muokkaamattomasta kuvasta oli nähtävissä julkkistähden todelliset reidet, joissa oli huomattavasti selluliittiä. Kardashian kommentoi myöhemmin blogissaan olevansa ylpeä vartalostaan sellaisena kuin se on ja myönsi, että monien tähtien kuvia muokataan digitaalisesti ennen julkaisua.