Koop Arponen kiilasi – Pete Parkkonen väisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikko sitten keskiviikkona New Town esikoisalbuminsa julkaissut Koop Arponen nousi avausviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan ykkössijalle.

Edellisviikolla listaykköseksi omalla debyytillään mennyt kilpaveli Pete Parkkonen joutui siten väistämään Idols-voittajan tieltä, mutta Pete pitää edelleen vahvaa kakkossijaa. New Town ylitti myös heti ilmestyttään kultalevyyn oikeuttavan myyntimäärän ja lähenee tällä hetkellä jo platinarajaa.

Debyyttialbumilleen Koop on kokonaan itse sanoittanut kolme kappaletta, ollut mukana säveltämässä ja sanoittamassa uusinta sinkkubiisiä Every Song I Hear… Lisäksi kappale Voices From The Past on kokonaan Koopin omaa käsialaa. Albumilta löytyy myös Anna Puun kanssa tehty duettokappale Love Is Cool.