Kuollut näyttelijä pelasti pikkutytön hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laskettelurinteessä päähän saamaansa iskuun reilu viikko sitten yllättäen menehtynyt näyttelijä Natasha Richardson on kohtalollaan pelastanut amerikkalaisen pikkutytön hengen.

Seitsemänvuotias ohiolainen Morgan McCracken sai pesäpallon kovalla vauhdilla päähänsä ja olisi menehtynyt pään sisäiseen verenvuotoon, mikäli hänen vanhempansa eivät olisi lukeneet näyttelijän kohtalosta. Pari päivää iskun jälkeen tyttö alkoi valittaa kovaa pääkipua ja hänen Donald-isänsä soitti lääkäreille tiedustellakseen voisiko kyseessä olla samankaltainen tapaus kuin Richardsonilla.

– Natashan ansiosta soitimme lääkäreille välittömästi. Saadessani lääkärin langan päähän Morgan itki, koska hänen päähänsä sattui niin kovaa, Donald McCracken kertoi asiasta uutisoineelle CNN-uutiskanavalle.

Tytär lennätettiin helikopterilla Clevelandin lastensairaalaan, jossa hänellä todettiinkin pian samanlainen vamma kuin Richardsonilla. Lääkäreiden mukaan tytär ei olisi enää koskaan herännyt, mikäli hänet olisi tuotu hoitoon hiukan myöhemmin. Nyt lapsi pääsee kotiin vain viiden päivän sairaalahoidon jälkeen.