Povipommi Jordan esitteli uudet alusvaatteensa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroopassa hyvin tunnettu povipommi Jordan, eli Katie Price, on suomalaisillekin tuttu miehensä Peter Andren kanssa tekemästään Povipommin päiväkirja -realityohjelmasta. Katie on tehnyt jo vuosien ajan bisnestä mallitöiden lisäksi myös kirjailijana ja alusvaatteiden parissa.

Nyt Katie ”Jordan” Price on esitellyt uuden alusvaatemallistonsa, joka on suunnattu hieman tavallista rintavammille henkilöille. The Katie Price Collection -nimisen malliston ansiosta Katie on parhaillaan erityisesti monien brittilehtien otsikoissa. Katie perusti alunperin oman mallistonsa, koska sai paljon kyselyjä siitä mistä hän itse ostaa suurehkot alusvaatteensa. Katso uuden malliston kuvat tästä tai tästä.

Yhdysvalloissa Katie ja Peter eivät ole saavuttaneet toivomaansa menestystä, sillä he ovat kansan parissa edelleen täysin tuntemattomia tähtiä. Taannoin he tekivät E! -viihdekanavan kanssa sopimuksen realityohjelmansa esittämisestä, mutta pari viikkoa sitten kanava ilmoitti lopettavansa ohjelman esittämisen heikkojen katsojalukujen takia.

Stara bongasi Katie Pricen ja Peter Andren viime kuussa Beverly Hillsissä sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Ainakin silloin heidän ympärillään pyöri suuri joukko paparazzeja. Katso Staran oma video paikan päältä tästä.