Anna Kournikova kuumissa uimapukukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ehkäpä tunnetuin naispuolinen tennispelaaja Anna Kournikova pysyttelee edelleen otsikoissa sekä viihde- ja muotilehtien sivuilla huolimatta siitä, että hänen aktiiviuransa on jo takana.

Latinotähti Enrique Igleasiasin kanssa edelleen seurusteleva Anna Kournikova on viime aikoina poseerannut muiden muassa amerikkalaisen kenkämerkki KSwissin mainoksissa. Nyt tenniskaunotar on ikuistettu kuvauksissa sonnustautuneena erilaisiin uimapukuihin. Katso kuvat tästä.

Kournikovan ja Igleasiasin suhteen kariutumisesta on viimeisen parin vuoden aikana liikkunut paljon huhuja, mutta pariskunta on kumonnut ne yksi toisensa jälkeen. Taannoin Enrique Igleasis kertoi myös Staralle, että erohuhut eivät pitäneet paikkaansa. Lue Enrique Igleasiaksen haastattelu tästä. Anna puolestaan avautui People-lehdelle kertoessaan, ettei aio mennä koskaan naimisiin.