Amerikkalaistähtiä Ankkarockiin – Maija Vilkkumaa maskotiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurin osa Vantaan Korsossa 1. – 2. elokuuta järjestettävän Ankkarockin esiintyjistä on selvillä. Ankkarockin perinteisenä maskottina Ankkahahmona nähdään tällä kertaa Maija Vilkkumaa.

Ankkahahmo tulee tuttuun tapaan koristamaan tapahtuman painotuotteiden ohella myös kaikkia kolmea festivaalilavaa.

Tänä vuonna kesän viimeisen suuren rockfestivaalin ulkomaisina vieraina nähdään amerikkalaiset TV on the Radio, The National ja Testament sekä ruotsalaiset Amon Amarth ja Hardcore Superstar. Muita ulkomaisia vieraita ovat brittiyhtye Dragonforce ja kanadalainen hardcorepunk-bändi Fucked Up.

Kotimaista bändeistä Korsoon saapuvat comeback-kiertueensa ainoan pääkaupunkiseudun keikan soittava Tehosekoitin, suomirockin ikoni Eppu Normaali, huippusuosittu heavy-bändi Sonata Arctica ja kesällä vain yhden festivaalikeikan Suomessa soittava taistelumetal-yhtye Turisas. Muita kotimaisia vieraita ovat Amorphis, Apulanta, CMX, Egotrippi, Kotiteollisuus, Le Corps Mince De Francoise, Maija Vilkkumaa, Pintandwefall, PMMP, Scandinavian Music Group ja Tuomo.