Anna Kournikova on yhä todellinen ”hottis”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ehkäpä tunnetuin naispuolinen tennispelaaja, viisi vuotta sitten ammattiuransa päättänyt Anna Kournikova, osallistuu edelleen aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja gaalailtoihin.

Latinotähti Enrique Igleasiasin kanssa edelleen seurusteleva 27-vuotias venäläissyntyinen tenniskaunotar on kuvattiin sunnuntaina osallistumassa Nautica South Beach Triathlon -triathlonkisaan Miamissa, Yhdysvalloissa. Katso kuvat tästä.

Tuoreet kuvat osoittavat, että Anna Kournikova on edelleen huippukunnossa, joskin selvästi laihempi kuin aktiiviuransa aikana. Hän kilpaili nyt mainostamansa vaatemerkin omassa KSwiss Relay Team -joukkueessa, joten kyse oli osin myös markkinointitempauksesta.

Anna Kournikova ja muu tiimi keräsivät osallistumisellaan samalla rahaa St. Juden lastensairaalan hyväksi. Kournikovan tehtävänä oli juosta neljä mailia, eli noin 6,5 kilometriä ja joukkue sijoittuikin kisassa julkkissarjan ykköseksi.

Kournikovan ja Igleasiasin suhteen kariutumisesta on viimeisen parin vuoden aikana liikkunut paljon huhuja, mutta pariskunta on kumonnut ne yksi toisensa jälkeen. Taannoin Enrique Igleasis kertoi myös Staralle, että erohuhut eivät pitäneet paikkaansa. Lue Enrique Igleasiaksen haastattelu tästä. Anna puolestaan avautui People-lehdelle kertoessaan, ettei aio mennä koskaan naimisiin.