Enrique Iglesias viimein kihloihin Kournikovan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen vappuna saapuva latinotähti Enrique Iglesias on mitä ilmeisimmin viimein kihlautunut pitkäaikaisen tyttöystävänsä, tenniskaunotar Anna Kournikovan kanssa.

Kihlauksesta liikkui huhuja jo tammikuussa, mutta viime sunnuntaina Anna Kournikova kuvattiin jo toistaimiseen kihlasormus sormessaan. Miamissa triathlon-kisaan osallistuneen entisen tennisammattilaisen nimettömässä komeili jo aiemminkin ikuistettu suuri timanttisormus. Pariskunnasta on liikkunut viime aikoina myös erohuhuja, mutta he katkaisivat huhut kuhertelemalla yhdessä tennisottelussa viime torstaina.

Enrique Iglesiasin kerrottiin aiemmin kosineen Kournikovaa useaan kertaan, mutta neitokainen vastasi kosintaan joka kerta kieltävästi. Sunnuntaisen esiintymisen perusteella kihlaus on nyt kuitenkin totta. Pariskunta tapasi toisensa jo vuonna 2001, kun Anna Kournikova oli tähdittämässä Enriquen Escape-kappaleen musiikkivideota. Pariskunta asuu nykyisin Miamin Sunset Islandilla.

Latinotähti Enrique Iglesias kertoi viime vuonna seurustelustaan myös Staran erikoishaastattelussa. Lue haastattelu tästä.