Supermalli Marisa Millerin kuumimmat poseeraukset, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kolmanneksi halutuimmaksi naiseksi tammikuussa äänestetty amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller on totuttu näkemään toinen toistaan upeammissa lehtikuvissa alastomana ja vielä useammin bikineissä.

Erityisesti life style -lehtien sivuilla menestynyt tähti nähdään nyt kuvagalleriassa, johon on koottu hänen kuumimpia poseerauksiaan vuosien varrelta. Useista lehdistä kootuissa kuvissa supermalli nähdään bikineissä ja myös ilman bikineitä. Suurin osa kuvista on kuitenkin julkkiskuvaaja Russell Jamesin käsialaa. Katso kuvat tästä tai tästä.

Aiemmin Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä hyvin menestyneen Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.