Supertähti Lily Allen elokuussa Helsinkiin – jättää jäähyväiset?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittilaulaja Lily Allen saapuu ensi kesänä konsertoimaan Suomeen. Neitokainen esiintyy 16. elokuuta Helsingin Suvilahdessa Flow Festivaaleilla.

It’s Not Me, It’s You -albuminsa helmikuussa julkaissut räväkkä poppari on yrittänyt viime kuukausina tehdä läpimurtoa Yhdysvaltojen markkinoilla, mutta se ei ole ainakaan vielä onnistunut. Tästä syystä hän ilmoittikin aiemmin harkitsevansa musiikkiuran lopettamista meneillään olevan kiertueen jälkeen.

– Tämän levyn ja kiertueen jälkeen olen aloittamassa aivan uutta liiketoimintaa, mutta en voi kertoa siitä vielä enempää. Harkitsen todella vakavasti musiikkiurani lopettamista, Lily Allen kertoi Showbiz-julkaisun mukaan.

The Fear -singlellään hittilistat valloittanut ja radioaalloilla parhaillaan soiva 21-vuotias supertähti myi aiemmin debyyttilevyllään 2,5 miljoonaa kappaletta.