Kanye West loukkaantui South Park -ohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Kanye West tunnetaan hiphop-maailman ehkäpä herkkänahkaisimpana miehenä. Taannoin hän jopa vuodatti julkisesti tuntojaan, koska ei saanut pystiä palkintogaalassa. Nyt Westiä on pilkattu suositussa South Park -animaatiosarjassa.

Kanye West ei – kuten odottaa saattoi – pitänyt kovinkaan paljon ohjelmassa saamastaan huomiosta. Keskiviikkona Yhdysvalloissa esitetyssä South Park -jaksossa Kanyen suuri ego sai aikamoisen kolauksen. Artisti kommentoi ohjelmaa blogissaan seuraavana päivänä.

South Park murhasi minut eilisiltana ja se on aika hauskaa. Se loukkasi minun tunteitani, mutta mitä muuta South Parkilta voisi odottaa? Suuri egoni näyttelee suurta osaa elämässäni ja urallani. Käytän sitä itsetuntoni kohottamiseen silloin kun kukaan ei usko minuun, Kanye vuodatti.

Sarjan luojat Matt Stone ja Trey Parker esittivät ohjelmassa Westin hiphop-maailman suurimpana egoistina. Kyseisessä jaksossa Cartman kertoo vitsin, jota ihmiset pitävät maailman parhaana. Kanye West ei vitsiä kuitenkaan ymmärrä.