Kuolemansairas seksisymboli pääsi sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Charlien Enkelit -televisiosarjasta supertähdeksi aikoinaan noussut näyttelijä Farrah Fawcett on päässyt sairaalahoidosta, jonne hän joutui viime viikolla. Parantumatonta syöpää sairastava takavuosien seksisymboli pääsi kotihoitoon torstaina.

62-vuotias Fawcett on itse aiemmin ilmoittanut, että hän tulee luultavasti kuolemaan nyt uusiutuneeseen syöpään. Tällä kertaa sairaalareissussa ei kuitenkaan ollut kyse syövän hoitamisesta, vaan sisäisestä verenvuodosta, People kertoi. Näyttelijä poistui sairaalasta yhdessä miesystävänsä Ryan O’Neilin kanssa.

– Hän kävelee ja on hyvällä tuulella. Hän odottaa kovasti pääsiäistä ja toivoo voivansa viettää sen kotonaan. Hänen kotinsa on täytetty ruoalla ja lahjoilla ja nyt hän odottaa pääsevänsä nauttimaan niistä, Fawcettin lääkäri Lawrence Piro kertoi lehdelle.