Knowles kiistää saaneensa potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange Knowles on tällä viikolla julkaistujen tietojen mukaan saanut potkut levy-yhtiöstään, joka ei halunnut enää uusia hänen sopimustaan. Nyt tähden manageri-isä kuitenkin kiistää tiedot.

Beyoncen ja Solangen managerina toimiva Mathew Knowles on ilmoittanut, että tiedot sopimuksen uusimisesta eivät pidä paikkaansa. Hänen mukaansa Solange tulee jatkossakin levyttämään samalle yhtiölle.

– Interscope-yhtiön kanssa perustamamme yhteisyritys on edelleen myös Solangen levy-yhtiö. Hänen saavutuksensa puhuvat puolestaan, manageri kertoi Black Voices -julkaisun mukaan.

Myös levy-yhtiön edustaja on kiistänyt tiedot potkuista. Solangen viimeisin levy Sol-Angel And The Hadley St. Dreams ei yltänyt odotettuihin myyntilukuihin. Elokuussa julkaistua levyä on myyty yhteensä vain 138.000 kappaletta.