Rollaritähden perhe välttelee parikymppistä tyttöystävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockin dinosaurusten muodostamasta Rolling Stones -yhtyeestä tuttu rokkari Ronnie Wood nousi taannoin otsikoihin ryhdyttyään seurustelemaan itseään vuosikymmeniä nuoremman kaunottaren kanssa. Nyt suhteen huhutaan olevan huonossa jamassa.

61-vuotias rocktähti ja hänen 20-vuotias tyttöystävänsä Ekaterina Ivanova näyttäytyivät viime viikolla ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä. Yhdeksän kuukauden ajan seurustellut pari ei ole ollut Woodin perheen ja ystävien mieleen ja heidän kerrotaankin välttelevän Ekaterinaa.

– Ekaterina on valittanut Ronnielle jo kuukausien ajan siitä että hän ei ole tavannut Ronnien perhettä tai sukulaisia. Hän on yrittänyt saada tavata Ronnien lapsia, mutta he eivät ole suostuneet tapaamaan Ekaterinaa, lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.

Tähän mennessä tyttöystävä on tavannut ainoastaan Ronnien pojan Jessen, mutta he eivät vaihtaneet tapaamisen aikana sanaakaan. Muut lapset eivät ole suostuneet tapaamiseen.