Talent-laulaja sai Demi Mooren kyyneliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka uusi skotlantilainen realitysensaatio Susan Boyle on herkistänyt tuomarit, studioyleisön ja televisiokatsojat Britain’s Got Talent -kilpailussa nähdyllä esityksellään.

47-vuotias harmaahapsinen sinkkunainen nousi hujauksessa kisan ennakkosuosikiksi. Nyt myös Hollywood-tähti Demi Moore on kertonut katsoneensa kyseisen videon ja herkistyneensä Boylen uskomattomasta esityksestä. Myös hänen näyttelijämiehensä Ashton Kutcher totesi laulun pelastaneen hänen päivänsä.

– Näithän kuinka se sai minut kyyneliin, Demi kommentoi esitystä Kutcherille Twitter-mikroblogissaan.

Demillä ja Ashtonilla on ollut varsin munarikas pääsiäinen, sillä tänään heti aamutuimaan Kutcher käväisi shoppaamassa perheelleen aimo kasan pääsiäismunia. Hän julkaisi kuvan saaliistaan myös verkossa.