Susan Boyle on uusi realitysensaatio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten Britain’s Got Talent -ohjelmassa vuodatettiin kyyneleitä, kun laulaja Paul Potts yllätti katsojat niin studioyleisössä kuin kotikatsomoissakin. Nyt Pottsin uskomaton esitys on saanut seuraajan.

Parhaillaan käynnissä olevassa realitykilpailussa käytiin äskettäin tunneskaalaa läpi varsin laajasti, kun lavalle asteli työtön 47-vuotias skotti Susan Boyle. Ohjelman päätuomari Simon Cowell suhtautui rempseään Boyleen ensin varsin penseästi, mutta naisen aloittaessa laulamisen hän oli pudota tuolilta.

Skotlannin West Lothianista kotoisin oleva Boyle lauloi karsinnoissa Les Miserablesin kappaleen I Dreamed A Dream. Harmaahiuksinen nainen sai tuomariston ja katsojat välittömästi liikuttumaan uskomattomalla esityksellään ja tuomari Amanda Holden oli joutui pidättelemään kyyneleitään. Katso video tästä.

– Ei ole epäilystäkään, etteikö tämä olisi suurin yllätys, jonka olen nähnyt tämän ohjelman kolmen vuoden aikana, tuomari Piers Morgan totesi.

Myös muut tuomarit olivat äimistyneitä ja Susan Boyle sai luonnollisesti jatkopaikan kisassa. Nyt hänestä veikataan jo ohjelman voittajaa Paul Pottsin tavoin. Ohjelman haastattelussa Boyle kertoi elävänsä kahden kissansa kanssa ja paljasti, ettei hänellä ole koskaan ollut poikaystävää ja ettei häntä ole koskaan edes suudeltu.