Hiphop-artisti (Pikku) Gee joutuu oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille takavuosina Pikku G -nimellä tutuksi tullut hiphop-artisti Henri Vähäkainu, eli nykyinen Gee, joutuu lähiaikoina oikeuden eteen sakkorangaistuksesta syntyneen kiistan takia.

MTV3:n saamien tietojen mukaan poliisi kirjoitti artistille rikesakon sumuvalojen käyttämisestä, joten mistään suuresta rikkeestä ei ole kyse. Gee kuitenkin vastusti saamaansa sakkoa, joten asia käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

– Sain sakot sumuvalon turhasta käytöstä. Tiedän, että sitä saa käyttää ainoastaan huonolla kelillä. Olin unohtanut sen päälle, koska päivällä oli erittäin huono ilma. Poliisit pysäyttivät minut ja kirjoittivat sakon. Mielestäni poliisit eivät käyttäytyneet asiallisesti minua kohtaan, joten päätin aivan periaatteen vuoksi valittaa sakosta, Gee kertoi MTV3:n Viihdeuutisille.

Pikku G nousi suureen menestykseen, kun hänen Räjähdysvaara -albumiaan myytiin noin 120.000 kappaletta. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Me ollaan nuoriso, Shala-la-la ja Räjähdysvaara. Vähäkainu teki viime kesänä Tampereella paluun estradeille uudella taiteilijanimellä Gee. Sittemmin hän on vaikuttanut kuukausien ajan Yhdysvalloissa.

Stara tapasi Geen paluukeikan kynnyksellä. Katso videohaastattelun ensimmäinen osa tästä ja toinen osa tästä.