Mikkosten perheelle lähtöpassit televisioruuduista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mikkosten maailma -realityohjelmansa pilottijaksollaan kohua aiheuttanut Timo T.A. Mikkonen perheineen katoaa suomalaisten televisioruuduista ennen aikojaan. Ohjelmaa esittävän Nelosen mukaan ohjelma päättyy lopullisesti 14. toukokuuta.

Uutisoimme eilen kuinka ohjelman katsojaluvut ovat romahtaneet ohjelman pilottijakson jälkeen. Ohjelman jatkumisesta järjestettiin aikanaan yleisöäänestys, jonka tuloksena Nelonen ilmoitti kansan puoltaneen ohjelman jatkumista. Tulosta on kuitenkin epäilty tekaistuksi. Toukokuussa ohjelman jatkumisesta ei kuitenkaan enää äänestystä järjestetä.

– Kyllä se loppuu siihen. Eikä ainakaan järjestetä uutta katsojaäänestystä, Nelosen johtaja Kristiina Werner-Autio Neloselta vahvisti Ilta-Sanomille.

Timo T.A. Mikkonen on ollut kärkäs kommentoimaan ohjelmaansa ja sen ympärillä liikkuneita tietoja julkisuudessa, mutta ohjelman loppumista kesken kauden hän ei kuitenkaan ollut halukas kommentoimaan Iltalehdelle. Werner-Aution mukaan katsojaluvut eivät ole kuitenkaan syy ohjelman lopettamiseen.

Timo T.A. Mikkosen perheen elämää seuraavan ohjelman kohua aiheuttanut pilottijakso sai ruutujen ääreen Seiskan saamien tietojen mukaan 284.000 katsojaa. Ohjelman jatkuessa katsojamäärä kuitenkin romahti hurjasti, ja seuraava osa keräsi enää 189.000 katsojaa.

Viime viikolla ohjelmaa seurasi vaivaiset 139.000 katsojaa, mikä on alle puolet pilottijakson määrästä. Netissä pudotus on ollut vielä huimempi, sillä 200.000 katsomiskerrasta on tultu alas vaivaiseen 13.000 kertaan. Jopa samalla ohjelmapaikalla televisiossa aiemmin esitetty Kuorosota keräsi noin puoli miljoonaa katsojaa.