Susan Boylesta tuli uskomaton YouTube-hitti, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla Britain’s Got Talent -ohjelman uudesta realitysensaatiosta Susan Boylesta, joka nousi hetkessä viihdemaailman sensaatioksi. 47-vuotias työtön sinkkunainen on nyt noussut myös nettivideoiden superhitiksi.

Skotlannin West Lothianista kotoisin oleva Boyle lauloi karsinnoissa Les Miserablesin kappaleen I Dreamed A Dream. Videota on reilussa viikossa katsottu pelkästään YouTube-palvelusta yhteensä yli 12 miljoonaa kertaa ja Boyle on noussut uutisotsikoihin verkossa ja televisiossa ympäri maailmaa.

Amerikkalaisen CBS-kanavan aamuohjelma on nyt tehnyt myös suoraa lähetystä Susan Boylen kotoa teemalla ”Susan sings for America”. Uusi supertähti kertoi haastattelussa olevansa uskomattoman yllättynyt saamastaan suosiosta ja omistavansa laulu-uransa reilu vuosi sitten menehtyneen äitinsä muistolle.