Mikä rintavako Jessica Alba

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hiljaiseloa julkkiselämästä viettänyt näyttelijätär Jessica Alba on esiintynyt jälleen julkisuudessa. Honor Marie -tyttärensä kanssa nykyisin aikaansa viettävä kaunotar oli eilen illalla Jay Lenon keskusteluohjelman vieraana.

Jessica Alba oli pukeutunut haastattelua varten ruskeaan asuun, jonka yläosa ei tehnyt välttämättä kunniaa kaunottaren rintavarustusta kohtaan. Katso kuvat tästä. ja video tästä.

Alban asuvalinnat eivät ole muutenkaan osuneet viime aikoina kohdalleen, sillä on esiintynyt julkisuudessa monenlaisiin viritelmiin sonnustautuneena. Amerikkalaisissa viihdelehdissä epäilläänkin nyt hänen makunsa taantuneen runsaan kotona oleskelun takia. Alkuvuodesta kaunotar oli otsikoissa myös Love Guru -elokuvansa myötä, kun leffa nimettiin viime vuoden huonoimpien elokuvien joukkoon.