Jessica Alba kasareissa – muoti-ikoni vai tyylivirhe? Katso itse

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba näyttäytyy yleensä julkisilla paikoilla varsin tyylikkäänä, mutta hänkään ei ole aina parhaimmillaan. Tällä kertaa Jessica on kuvattu erikoisessa asussa Hollywoodissa.

Toissapäivänä uuden hiuslookin hankkinut 27-vuotias Jessica Alba sai ensin tyrmääviä kommentteja hiustyylistään, mutta nyt hän on muuttanut myös pukeutumistyyliään hyppäämällä aikakoneella kultaiselle 80-luvulle. Hänet ikuistettiin eilen matkalla trendikkäällä Zune-klubilla järjestettyihin juhliin.

Jessica Alba oli pukeutunut korkeavyötäröisiin violetteihin housuihin, joiden vyötärö oli rönsyinen kuin ruusunnuppu. Supertähden ylävartaloa peitti samaa sarjaa oleva valkoinen paita ja päässä hänellä oli kasarityyliset aurinkolasit. Katso kuvat tästä tai video Jessicasta hollywoodilaisella parkkipaikalla tästä tai artikkelin alta.