Guitar Hero vei näyttelijän sairaalahoitoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Christina Applegate on jo aiemmin kertonut pitävänsä kovasti Guitar Hero -pelistä, mutta ilmeisesti jäi siihen koukkuun hieman liiankin tehokkaasti.

Rocktähti Martyn Lenoblen kanssa seurusteleva Applegate sai pitkän Guitar Hero -pelisession jälkeen pahan migreenikohtauksen, jonka takia hän joutui jopa sairaalahoitoon.

– Istuin pukuhuoneessani ja pelasin 25 kappaletta. Sen jälkeen sain migreenikohtauksen, joka kesti kahden viikon ajan. En kyennyt tekemään edes töitä kunnolla, Christina Applegate kertoi Jimmy Kimmelin haastattelussa keskiviikkona.

– Lopulta minun piti mennä lääkäriin ja he ottivat päästäni tietokonekuvauksen. Sen jälkeen en ole pelannut enää pitkään aikaan. Pelkään liikaa. En ole koskaan aiemmin kertonut tästä kenellekään. Tiedäthän, että nyt minä joudun vaikeuksiin.