Emma Watson surullinen Harry Potter -saagan loppumisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittujen Harry Potter -elokuvien päätähtiin lukeutuva Emma Watson suuntaa pian opiskelemaan Yhdysvaltoihin. Viimeiset Potter-kuvaukset hän on lupautunut tekemään koulunsa lomien aikana.

Emma Watson on kertonut surevansa jo nyt Potter-elokuvien loppumista ja roolihahmostaan Hermoine Grangerista luopumista ja uskoo sen olevan lopulta ainakin hänelle kova paikka. Vuodesta 2001 saakka Grangeria esittänyt neitokainen nähdään elokuvissa yhdessä Daniel Radcliffen ja Rupert Grintin kanssa.

Tähän mennessä Harry Potter on noussut toiseksi menestyneimmäksi elokuvasarjaksi kautta aikojen. Edellä on vain James Bond -elokuvat. Bond-leffoista poiketen Potter-sarja on kuitenkin rajallinen.

– Siitä tulee hillitöntä. Tähän on kulunut puolet elämästämme. Se on tehnyt meidät ja muovannut meitä. Tämä on iso osa elämääni, joten siitä tulee surullista, Emma Watson kertoi Interview-lehden haastattelussa.

– Niin monet kuvaushenkilökunnasta ovat olleet mukana alusta saakka ja he ovat minulle kuin perhettä. Me tulemme aina olemaan toisillemme tärkeitä. Samaan aikaan kahdeksan Potter-elokuvan jälkeen olemme kuitenkin valmiita tekemään myös muita juttuja ja saamme aikaa myös itsellemme.

Tällä hetkellä työn alla on Harry Potter -elokuvien kaksi viimeistä osaa. Viimeinen leffa jaetaan kahteen osaan. Niistä ensimmäinen saa ensi-iltansa vuonna 2010 ja toinen vuonna 2011. Harry Potter ja puoliverinen prinssi saa ensi-iltansa 17. heinäkuuta.