Minne teinikaunotar unohti housunsa? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens nousi menestyksekkääksi teinitähdeksi High School Musical -elokuvien myötä. Sittemmin hän joutui keskelle nakukuvaskandaalia, joka kuitenkin sivuutettiin nopeasti.

Tällä hetkellä Vanessa Hudgens on yksi Hollywoodin seuratuimpia nuoria tähtiä. Nyt parikymppinen kaunotar on kuvattu shoppailemassa mielenkiintoisessa asukokonaisuudessa. Neitokainen oli nimittäin sonnustautunut ostoskierrokselle aurinkolaiseihin, kenkiin ja paitaan. Suurehko kauluspaita ajoi samalla myös hameen ja housujen virkaa, sillä kumpiakaan ei neitokaisella kuvissa näkynyt. Katso kuvat tästä.

Vastanäyttelijänsä Zac Efronin kanssa jo pitkään seurustellut Vanessa nähtiin äskettäin myös tyylikkäissä bikinikuvissa Self-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Hän julkaisi 18. helmikuuta toisen sooloalbuminsa nimeltä Identified. Levy julkaistiin samalla myös Suomessa.