NRJ:n Aamupojat julkaisevat debyyttialbumin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio NRJ -kanavan Aamupojat Renne ja Anssi julkaisevat Muuvit-nimisen kesäsinglen, jota seura kokonainen levyllinen musiikkia. Parivaljakon esikoisalbumi Radiohitit julkaistaan 27. toukokuuta.

Radioäänten albumilla kuullaan myös vierailijoita, muiden muassa Elastinen, Frederik ja Movetronin Päivi Lepistö. Muuvit-single on uusi versio 1990-luvulla tanssittaneesta bogglehouse-tyylisuunnan klassikosta.

– Reel 2 Realin I Like To Move It on yksi 90-luvun klassisimpia tanssilattiahittejä ja lukeutuu ehdottomasti niin sanottujen koskemattomien kappaleiden joukkoon, joihin kenenkään ei pitäisi mennä kajoamaan, toteavat Aamupojat Anssi ja Renne biisistään.

– Koska Aamupojille mikään ei ole pyhää, päätimme tarttua juurikin tähän klassikkoon ja vääntää sen vaikka väkisin Aamupoikien omaan muottiin ja tietysti suomen kielelle. Lopputulos yllätti kaikki, ehkäpä eniten meidät itsemme!

Aamupoikien taru sai alkunsa kesällä 2007, kun Anssi ja Renne onnistuivat huijaamaan itsensä Radio NRJ:n aamuun kesälomittajiksi. Kolmituntisiksi venyneiden laiskottelulounaiden laiskanpulskeissa tunnelmissa syntyi ajatus jonkinlaisesta musiikillisesta kollaboraatiosta ja lopulta syntyi kappale nimeltä Kesäpojat. Viime vuoden keväänä ilmestynyt kappale Beibi älä vonkaa muodostui maakuntadiskojen hitiksi ja on luotettavien lähteiden mukaan soinut jopa Tallinnassa.

Aamupojat esiintyvät Helsingin NRJ-konsertissa Narinkkatorilla torstaina 28. toukokuuta. Samana iltana juhlitaan Aamupoikien Radiohitit-albumin levynjulkkareita The Tiger -ravintolassa.