Slummien miljonääri -kaunotar pokasi vastanäyttelijänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuimpiin elokuviin lukeutuvan Slummien miljonääri -leffan kaksi päätähteä, Dev Patel ja Freida Pinto seurustelevat. Pariskunnan välisestä kemiasta on huhuttu jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt suhde on varmistunut.

Maailman seksikkäimpien naisten listalla upeasti kymmenenneksi juuri sijoittunut 24-vuotias Freida Pinto on tällä hetkellä Hollywoodin kuuma nimi, mutta tuoreiden tietojen mukaan varattu. 19-vuotiaan Dev Patelin äiti Anita on nyt vahvistanut brittiläiselle Daily Mirror -lehdelle, että elokuvan päätähdet seurustelevat keskenään.

– Ensin he seurustelivat elokuvassa ja nyt kaikki muukin näyttää kolahtaneen paikalleen. Hänen elämänsä ei voisi olla paremmin. Freida on todella kaunis ja olen erittäin onnellinen heidän puolestaan. Tiedän, että Dev lensi Israeliin tapaamaan häntä, Anita Patel kertoi lehdelle.

Uusi julkkispari kuvattiin äskettäin yhdessä Tel Avivissa, jossa Pinto kuvaa parhaillaan seuraavaa elokuvaansa. Intialaiset supertähdet nauttivat yhdessä upean shampanjaillallisen kaupungin satamassa. Silminnäkijöiden mukaan pari ei voinut pitää käsiään erossa toisistaan.