Megan Foxin kurvit pysäyttävät, katso upeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox menetti viime viikolla maailman seksikkäimmän naisen tittelinsä brittipopparille. Menetys ei ole kuitenkaan muuttanut mitään Foxin ulkonäössä, sillä hän sykähdyttää edelleen minne meneekin.

Eilen iltapäivällä Megan Fox ikuistettiin saapumassa Los Angelesin Santa Monicassa sijaitsevaan hotelliin, joka sijaitsee hänen uuden Jonah Hex -elokuvansa kuvauspaikan lähistöllä. Fox oli sonnustautunut korkeakorkoisten kenkiensä lisäksi ihonmyötäiseen ja kurvejaan korostavaan violettiin mekkoon ja mustaan paitaan. Katso kuvat tästä.

Eilen Megan Fox poseerasi viihdelehtien sivuilla, kun hänet oli ikuistettu Jonah Hex -leffansa rooliasussa, johon liittyi myös extrakireälle viritetty korsetti. Samannimiseen sarjakuvaan perustuvan elokuvan miespääosassa palkkionmetsästäjänä nähdään Josh Brolin. Lisäksi John Malkovich esittää voodoo-mies Quentin Turnballia.