Mitkä meikit Christina Aguilera

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Christina Aguilera näyttäytyy yleensä julkisuudessa viimeisen päälle tyyliteltynä leidinä, mutta poikkeus vahvistanee säännön. Nyt kaunotar on ikuistettu nousemassa autostaan hieman heikommassa sotamaalauksessa.

Räikeän punainen huulipuna kuuluu Aguileran tavaramerkkeihin, mutta muuten tuore meikki oli tainnut jäädä hieman puolitiehen. Amerikkalaiset viihdelehdet kommentoivatkin supertähden ulkonäköä todeten hänen olevan matkalla Boy George look-a-like -kisoihin tai yrittävän näyttää korealaiselta. Katso kuvat tästä.

Äskettäin uutisoitiin Christinan laajentavan jatkossa toimenkuvaansa aikaisempaa enemmän näyttelemisen puolelle. Suosikkilaulajaa ollaan nimittäin kiinnittämässä ensimmäiseen päärooliinsa elokuvassa. Aiemmin hän on ollut pienissä sivurooleissa ja animaatioiden äänirooleissa, mutta pian hänet nähdään valkokankaalla pääroolissa esittämässä tanssijatarta. Kyseessä on Burlesque-niminen elokuva, jonka on kirjoittanut Steven Antin.