Spaissari Mel B hurjassa bikinikunnossa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut ja sittemmin omana itsenäänkin suosituksi julkkikseksi Yhdysvalloissa noussut Melanie Brown, eli Mel B tai Scary Spice, on toiminut jo jonkin aikaa Ultimo-merkin alusvaatemallina.

Taannoin myös Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa hyvin menestynyt julkkistähti on nyt ikuistettu viettämässä aurinkoista vapaapäivää yhdessä miesystävänsä kanssa. Värikkäisiin bikineihin sonnustautuneen tähden kelpaakin esitellä vartaloaan, sillä hänen muotonsa alkavat olla kuin kehonrakentajalla lihaksineen ja pyykkilautavatsoineen. Katso kuvat tästä.

32-vuotias Melanie Brown sai tammikuussa hyviä uutisia oikeudesta, sillä amerikkalainen tuomioistuin totesi, että näyttelijä Eddie Murphy on tähden kaksivuotiaan tyttären isä. Samalla oikeus määräsi näyttelijän maksamaan Brownille jättimäiset miljoonien elatusmaksut.