Megan Fox kyykistelee Transformers-trailerissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvasta tähdeksi noussut Megan Fox on sittemmin äänestetty useasti maailman seksikkäimpien naisten joukkoon. Pian hän valloittaa valkokankaat Transformers-elokuvan jatko-osalla nimeltä Kaatuneiden kosto.

Nyt elokuvasta on vuotanut verkkoon kuvamateriaalia, jossa päätähti Megan Fox kyykistelee suuren moottoripyörän päällä pienissä farkkushortseissa. Huonosta laadustaan huolimatta kuva on huomioitu laajasti viihdelehdissä ympäri maailmaa. Katso kuva tästä.

Suomessa 26. kesäkuuta ensi-iltansa saavasta elokuvasta on julkaistu myös traileri, jonka voit katsoa esimerkiksi tästä. Michael Bayn ohjaaman leffan päätähtinä nähdään jälleen Shia LeBeouf ja Megan Fox. LeBeouf paljasti äskettäin haastattelussa, että Transformers -elokuville on jo työn alla myös kolmas osa.